diumenge, 26 de febrer del 2012

un gran festival també necessita un GRAN AMANT



Manu Mielniezuk (trompeta, acordió i casiotone), Gerard Armengol (artífex, compositor, veu i guitarra), Jordi Herrera (baix)i Pep Toni Ferrer (bateria).
 



GRAN AMANT (Mallorca, 2009) En Gerard diu que escriu "cançons de drets d'amor i autor mediterraneodadaistes que reflexionen sobre la quimera de la felicitat, la derrota en el terreny de les relacions personals, els viatges interiors, les illes, les tempestes, els somnis i el no res". 

El seu segell els ven com a pop dadaïsta, la revista Enderrock en diu pop-folk i ells es definien com a grunge/mugre/visual al seu myspace, als seus inicis. Finalistes del RecPlay 2010 d’IB3 ràdio, han seguit fent feina des d'aleshores i ja apareixen a més d’una llista de grups que cal seguir a nivell nacional. Han girat per tot Mallorca i Catalunya,i han actuat en esdeveniments tan cèlebres com el Primavera Sound de Barcelona. Vaja, quasi res!




Foehn Records els ha publicat “El primer disc” (2011): ens agrada que en Gerard també l'hagi pintat, amb Lluís Juncosa; i ens agraden les lletres i els títols de les cançons(dels Pantalons a Twin Peaks, passant per Freddy Krueguer o King Kong).

»No us perdeu el concert de Gran Amant al FLoM!: dissabte 17, a partir de la 1:00h, paraula en concert!

…i si qualcú es vol anar aprenent les cançons, o se'n vol fer amic (o amant), pegau una ullada als enllaços d’aquí sota:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada