dimarts, 28 de febrer del 2012

Al FloM! també s'hi balla


MO.3 + B.Line és, per entendre’ns, un trio que dóna gust: arts visuals, música electrònica i dansa contemporània.

El projecte neix l’estiu de 2010, partint de la idea d’un projecte viu en constant evolució, tenint en compte l’espai on es durà a terme i el motiu.

Cia. MO.3 són Fran del Jesús i Margalida LLiteras, ambdós intèrprets de dansa contemporània i dansa aèria, que han treballat o format part de companyies com Ciclòpia, Pau i Cia, Absolut Cia, Cercària, etc. Ara compten amb les col·laboracions de Mar Morales i Bàrbara Riera, en la creació de la trilogia “VOID”, espectacle que obtingué el segon premi Art Jove Balears 2011 de dansa contemporània. 




B.Line són Leandro Munar, compositor que el 2005 s’interessa en la producció musical d'electrònica, i Pere Reus, dissenyador gràfic i l'encarregat de donar forma i estimulació visual al receptor de l’espectacle. S’han marcat l’objectiu d’oferir-nos un cúmul de sensacions sonores i visuals, des de música apta per ballar fins l’extrem més agressiu i experimental, jugant amb aparells de sintetització de freqüència per a crear sons abstractes, hipnòtics i còsmics que, fusionats amb la part visual del projecte, creen una atmosfera densa, d’intriga i raresa als ulls de l’espectador.


»No us perdeu la paraula ballada d' MO.3 + B.Line  al FLoM!: divendres 16, a les 23h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada