dilluns, 12 de març del 2012

"el vinil és sexy"


Bubota Discos és una petita cooperativa/club del single que publica 7" de grups amics. Això ens diuen ells. Peró la veritat és que aquesta és una iniciativa dirigida amb criteri, que aposta per la qualitat i el talent locals. Donant suport a grups i músics, materialitza el seu treball i el distribueix d'una manera sana (i ens atreviríem a dir sostenible, si aquest mot no estigués tant al-goreitzat) entre tot aquell que vulgui fer-se'n soci. Tot, efectivament, molt entranyable.



El treball d'aquesta gent no té preu, i sinó, atents: com a col·laborador del FloM! Bubota discos ofereix als micromecenes valuoses recompenses com són

Un dels seus seus vinils d'edició limitada: Aportant 50€ tens el passi weekend + Llibre d'un dels poetes dedicat + Camiseta exclusiva del FLoM! + Un vinil de Bubota Discos
o fins i tot, fer-te soci durant 1 any: Aportant 150€ tens el passi weekend + Llibre dedicat d'un dels poetes participants + CD d'un dels grups participants + La llibreta d'artista del FLoM + Camiseta exclusiva del FLoM! + Subscripció 2012 a Bubota Discos + L'allotjament de les dues nits del FLoM! al CentralPalma Youth Hostel.
Entre aquests grups amics hi ha The Marzipan Man, que actuarà al FLoM! divendres 16 a la 1:00, i Miquel Serra, proper single de Bubota que podreu gaudir al mateix escenari unes hores abans, divendres 16 a les 22:00h
I perquè quedi ben clar què són, ells mateixos ens ho expliquen:


Què som?
1. Bubota no és una discogràfica.
2. Bubota publica singles de 7″ pels seus amics, que a més són socis, i els amics dels seus amics.
3. Bubota publica singles de 7″ de grups de puta mare.
4. Els grups de puta mare que publiquen amb Bubota ho fan perquè entenen el punt 1, els fa gràcia el punt 2 i es senten afalagats pel punt 3.
5. No hi ha punt 5.
Com funciona Bubota?Bubota som un grup d'amics/socis. Cada amic/soci ha pagat per avançat per tenir les 4 referències anuals del segell. Quan tenim el vinil rep 2 còpies numerades, a més d'algun extra. Després feim una festa per celebrar que tenim el vinil i regalem la resta de còpies amb l'entrada i tornam a començar.

Vull ser soci:Hi ha un nombre limitat de socis per qüestions d'intendència. Pots posar-te en contacte amb nosaltres si estàs interessat i et feim un lloc.
Aquest és el pla. Ara només hem de complir-lo.


No deixis de visitar la seva pàgina
http://bubotadiscos.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada