dimecres, 14 de març del 2012

l'electrovèrsia de JANSKY fa festival




JANSKY  és la unitat que mesura la lluentor aparent d'una estrella. Bé, i també és un duet d'electrovèrsia (electrònica/avant-garde/beatbox flute) que actuarà al FLoM!2012.

Els seus artífexs són Jaume Reus (Cranc Pelut, Kunfusión Flamenca), que composa, sintetitza, eqüalitza, produeix i toca la flauta, i Laia Martinez i Lopez, que hi posa la veu, el vers i els dits. 
l'abril del 2011, són un dels 18 grups escollits com a semifinalistes al concurs de maquetes SONA9 (organitzat per la revista Enderrock, Televisió de Catalunya i iCatfm), d’entre 200 participants.

amb aquesta esperonada, jansky  comença a rodar el directe en locals, clubs i festivals de Mallorca (Exposono, King's Club, JaranaClub, Factoria de So...) i Catalunya (Exquisits, Niu, La Via...). I el gener del 2012 el grup autoedita a bandcamp, i a través del segell mordalaproduccions, el seu primer EP amb 5 temes ['parasònic'], en tirades de 50 exemplars pintats a mà, que ja van per la quarta edició.
                        
amb tot això, jansky es consolida finalment com a projecte musical post-avantguardista, amb un objectiu essencial: fer de la poesia un festival!




»No us perdeu el concert de JANSKY al FLoM!: dissabte 17, a partir de la 1:00h, paraula en concert!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada