dilluns, 12 de març del 2012

l'home que tot ho pot


Josep Pedrals [Barcelona, 1979]


És poeta i recitador, i des del 1997 es dedica a dur la poesia als escenaris, treballant sobretot la sonoritat i la fisicitat del vers.


Això li ha permès d'actuar arreu dels Països Catalans i per Europa, Àsia i Amèrica, comptant els recitals per milers, en tot tipus de festivals i cicles. A més, ha estat premiat en diversos concursos de recitació, entre els quals l’internacional d’Osaka (2009).


Ha estrenat diverses obres de teatre; la darrera, Els comptes de la lletera, obra de creació desenvolupada amb Jordi Oriol, Carles Pedragosa i Àlex Aviñoa, dins el festival Temporada Alta 2011.

Escriu les cançons, canta i toca el clarinet amb el grup de pop irònic Els Nens Eutròfics.

En Pedrals també és conegut perquè coordina, amb Ferran Garcia i des del 2002, el cicle de recitals poètics del bar Horiginal de Barcelona des de l’associació HORINAL. I, a part, en podeu llegir un sonet cada dia al diari Ara.

Al FLoM! ens hi presentarà El romanço d'Anna Tirant [labreu edicions, 2012], una novel·la versificada que narra les peripècies d’Anna Tirant acompanyada de les converses que l’esforç de l’autoria compartida (Josep Pedrals + Quim Porta) va requerir. L'aturada a Mallorca és només una de les desenes que farà aquesta primavera per bars, llibreries i festivals.


»No us perdeu el recital de Josep Pedrals al FLoM!: dissabte 17, a les 23h: paraula dita!

www.verkami.com/projects/1422


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada