dilluns, 4 de març del 2013

le chansonnier de Majorque s'appelle Jordi Maranges.





Jordi Maranges és un cantant/compositor mallorquí o com ell prefereix un "chansonnier" sorgit de Mallorca. Les seves cançons parlen de la vulnerabilitat de les relacions humanes, els somnis i quimeres d'outsiders que busquen el seu lloc al món, la màgia que habita en el quotidià. Les seves composicions posseeixen una plasticitat que mira als musicals de Broadway, als vells films en technicolor…i es podria definir com un encreuament entre folk, cabaret i el pop melodramátic d'uns the Smiths o Rufus Wainwright. Ha publicat un disc en solitari (després de la seva experiència al capdavant de "El diablo en el ojo" amb els quals va publicar dos Lps amb el segell Primeros Pasitos collint un gran èxit al mercat indie nacional) de nom "El baile de los cangrejos" llançat pel segell independent Manlay recording amb el qual ha rebut estupendes crítiques en els principals mitjans musicals del país( RNE3,Mondosonoro, Vanidad, Tendencias magazine).



"Circo del Amor" és la seva següent aventura musical en forma d'e.p. on torna a treballar amb alguns companys insulars (Michael Mesquida, El Prehome indefinit) i a utilitzar l'anglès en dos del seus tracks (Strange Affair, Song for Ludwig).Un treball ple de matisos que obre nous camins en el seu particular periple musical.



»No us perdeu el concert de'n Jordi Maranges al FLoM! la nit del dissabte 23 de març durant l'espai de paraula cantada


»Entrades a la venda a partir de dimarts 5 de març a Literanta, Drac Màgic, Jarana Club i altres llocs guais encara per confirmar. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada